Vi, familjen Eriksson bor sedan 2005 här på Löflunda, vi köpte denna obebyggda mark och har själva ritat och byggt upp gården.

Mamma Anngelica är den som ansvarar i stallet och ser till att alla hästar mår bra. Hon tränar och tävlar dressyr när tiden räcker till och är aktiv i Gnesta Ridklubb, Södermanlands ridsportsförbunds tävlingsakommitte samt Södermanlands hästavelsförening.

Dottern Madicken rider också och hoppar mammas dressyrhäst ibland och hjälper till i stallet när det behövs.

Pappa Peppe är snickaren och vaktmästaren, han hjälper även till med hästarna och är ansvarig för höskörden och många praktiska bitar på gården. Sonen Rasmus är inte alls intresserad av hästar men även han hjälper till när andan faller på.

 

Här bor också katterna Rose och Bubbel, vi vill såklart ha två fina råttjägare i stallet.

Zavano

Zavano är född här på gården 200412. Han blev tyvärr moderlös vid 8 veckors ålder då mamma Savannah blev sjuk. Han har dock sin helsyster som gått in som stöd och trygghet.

Zaffron Delight

"Snäckan" är född här på gården 190414, hennes uppgift just nu är att vara med sin lillebror och följa med matte på små promenader som socialträning. 

KONTAKTA OSS

Prinzess Of Easter

Min första uppfödning som jag nu tränar och tävlar dressyr på, "Nåttlan" som hon kallas är 8 år och världens snällaste häst.